2010. április 22., csütörtök

2010, 04. 21. Jakab 2. rész.

Sziasztok mindenkit üdvözlök!

A tegnap elmúlt ifiben újra találkoztunk Lillával és ő tartotta az ifit. Énekléssel kezdődött az egész és egy versel vezette be az egészet a Lilla, de nem akármilyennel. Hogy a címe ez azt nem tudom de ez, hogy: "Szegény legény mit gondolt magában..."
Majd felolvasta a Jakab 2. részéből a 13. verset, és kérdéseket tett fel evvel kapcsolatban hogy: Miért van az hogy a gazdag vagy is szépen felöltözött embereket előre ültetjük míg a szegényeket és rongyosokat hátra a zsámolyra? Majd fel olvastuk újra de most már együtt a Jakab versét. Ezúttal most az volt a feladat, hogy melyik az a versszak amelyiket nem értjük és oda tegyük a már előre kiválasztott bábuinkat. És ezt közösen meg is beszéltük. Majd a vége felé, az volt a feladat hogy válasszuk ki az a szót ami a témához kapcsolatos és megfogott vagy valami ilyesmi és azt is megkellet válaszolni hogy mért azt a szót választottuk. A végén pedig befejeztük egy közös imával az ifi alkalmat.

Mindenkit az Isten áldjon és további szép napot kívánok mindenkinek Elemér.

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Eleve nehéz Bibliai könyv Jakab levele-nagy bátorságra,és hitre vall,hogy tanulmányozzátok! Nagyon jó,hogy mertek kérdéseket megfogalmazni... lesz folytatása az alkalomnak?