2006. november 8., szerda

November 1. Vendégségben Sch. Petinél

Féltem ettől a naptól, mert nagyon kifáradtam az utóbbi hetekben, és a hétvégén sem tudtam pihenni. Féltem, hogy a kimerültség csak növekedni fog, és ez most nem jön jól a sok munka időszakában. Aztán olyan fontossá vált számomra, hogy legyen ilyen alkalom az ifiben, ahol összejöhetünk, nem kell semmit sem csinálni, csak együtt lenni, hülyéskedni, enni... (Péter)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Féltem ettől a naptól, mert nagyon kifáradtam az utóbbi hetekben, és a hétvégén sem tudtam pihenni. Féltem, hogy a kimerültség csak növekedni fog, és ez most nem jön jól a sok munka időszakában.

Aztán olyan fontossá vált számomra, hogy legyen ilyen alkalom az ifiben, ahol összejöhetünk, nem kell semmit sem csinálni, csak együtt lenni, hülyéskedni, enni...

Kirándulást terveztünk, de az eső "közbeszólt", és egész napra beszorultunk a lakásba. Összejöttünk, játszottunk, egy számomra elfeledett kártyajátékkal, aztán megpróbáltuk egymást megszivatni egy "múzós" "játékkal", majd következett a sültkrumpli hagymával, és a desszert. Délután filmnézés a nagyszobában, projektoron, Da Vinci kód, majd kis beszélgetés után oszlásnak indult a sokadalom.

Nagyon jól éreztem magam a nap folyamán, bár sokat nem pihentem, nem éreztem fáradtságot, hanem örömet, és kicsit bántam is, hogy elment a csapat. Jó volt együtt lenni.