2006. november 15., szerda

November 14. Látogatóban Annuska néninél


A hosszú és nehéz betegségéből felépülő Szili Annuska nénit látogattuk meg a Zápor utcában. A betegségében is hálás néni nagy örömmel látta vendégül nem is olyan kis csapatunkat: 14-en jöttünk össze a nagyszobában, ahol énekeltünk, imádkoztunk és egy kicsit beszámoltunk magunkról. Köszönjük a vendéglátást! Jövő héten azt hiszem folytatjuk a Márk-sorozatot. (kal)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Édesanyámmal együtt nagyon örültünk nektek, fiatatalok! Jó ötlet volt a látogatásotok. Nem akarok csöpögős lenni, de tényleg kedves dolog volt, hogy gondoltatok rá. Jól esett neki. Szept. 15-től legalább öt hétig egy nehéz, fájdalmas betegségben szenvedett. A lábadozás időszakában Frigyes bácsi, David Greenawalt, Piki néni (a Felsőből), Cili néni és Pityu bácsi, Magdi néni (Óbuda), Lakatos Juditék látogatták meg. Ti voltatok a látogatói kör megkoronázása, hiszen Édesanyám nagyon szereti a fiatalokat. Napközbeni imádságaiban most már konkrétabban tud értetek imádkozni, mivel megosztottátok vele/velünk örömeiteket, az aktuális, előttetek álló feladataitokat, "harcaitokat".
"Hatalmas dolgot tett velünk az Úr, ezért örvendezünk." 126. Zsoltár 3.

Névtelen írta...

képzeljétek annuska néni nem sokkal ott létünk után egy komoly szívműtéten esett át: gyenge volt a szívhangja, és a gyógyszerek nem segítettek. December elején egy pacemakert ültettek be, már erősödik, jól van - de még kórházban! Gondoljunk rá, a családra imádságban!

Névtelen írta...

ancika és annuska néni élete most nagyon besűrűsödött: annuska nénit tegnap (jan. 2-án) este újra megműtötték, ezúttal a hasával. háromórás műtét, bélelzáródása volt. a honvéd kórházban fekszik, a körülményekhez képest jól van, jó színben. ancika nagyon hálás: mindig megkapta ebben az időszakban azt az erőt, ami a nehézségek közepette kellett. gondoljunk rájuk!